Ionizatorul este
un aparat care transforma apa de la robinet in doi produsi: apa alcalina (pH
peste 7.5) si apa acida (pH sub 7).
Apa alcalina este dedicata consumului zilnic cu efecte excelente asupra sanatatii. Ea
este un puternic antioxidant (intarzie
imbatranirea, anihileaza efectul radicalilor liberi produsi in mod natural de
organism, stabilizandu-i, regenereaza celula). Fiind imbogatita cu oxigen,
reprezinta o sursa de energie,
eliminand oboseala.
Consumul de apa
alcalina ajuta la restabilirea naturala
a echilibrului alcalin-acid din organism, modificat in urma consumului de
alimente preponderent acide, a expunerii corpului la conditiile cu grad crescut
de toxicitate ale mediului inconjurator ( emisii toxice, fructe si legume
tratate chimic) si a starilor emotionale negative (stress).
Apa acida nu se bea, dar are proprietati dezinfectante si sterilizante si poate fi folosita atat
in scopuri cosmetice (ameliorarea
unor boli de piele), cat si in scopuri
casnice (curatarea veselei, a pardoselilor,
a obiectelor sanitare etc.)
Apa supusa
procesului de electroliza este ionizata (H2O = H + OH; ionii negativi OH- se regasesc in apa alcalina, ionii H+ se regasesc in apa acida). Moleculele de apa au tendinta de a se grupa in "ciorchini"(clusters) de 12-18 molecule. De aceea cand bem apa obisnuita avem senzatia de balonare. Apa ionizata are o structura modificata
(cluster-ii la 6 molecule, forma
devenind hexagonala), de unde si denumirea de “apa redusa” sau “functionala”.
Efectele acestor modificari sunt: mai buna hidratare
a celulei (ameliorarea pana la disparitie a bolilor asociate deshidratarii cronice
– oboseala, alergii, probleme digestive, constipatie, obezitate),
sporirea efectului detoxifiant ( prin
penetrarea usoara a tesuturilor) si reducerea
balonarii in urma consumului de apa.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu